Gépi földmunka

Azonnali, rugalmas ár képzéssel !

ingyenes kiszállással és fel méréssel!

Miben segítünk Önnek munkánk során?

  • Hulladék gyűjtés Kert és park takaritás.

  • Gépi földmunkák tereprendezés

  • Épületbontás.

  • Konténeres sitt szállítás

  • Ömlesztett építőanyag szállítás.

  • Épitési fa hulladék el szállitás

Tereprendezés

A tereprendezés legtöbbször az építkezés kezdeténél tölt be fontos szerepet. A megfelelő munkakörülmények és a gyors építkezés érdekében éredemes már az kezdetekor minden felesleges, zavaró tényezőt arrébb tenni az útból, és egy sík felülettel nekilátni a munkának. A befejezett ingatlanok mellett megmaradt sok törmelék és sitt eltüntetése sem gond számunka, válalljuk az elszállítást is!

Épületbontás

Épületek bontását, járdák, régi pincék és medencék feltörését kivállóan el tudjuk végezni, több fajta törőfejünk is van, így az anyaghoz és annak vastagságához pontosan tudunk illeszkedni.

Gépi földmunka

Felszerelt gépparkunknak, és gépkezelői állományunknak köszönhetően a földmunkák elvégzésére nem kell heteket várnod! Hívj minket, és holnap már lehet neked dolgozunk

Alapásás

A földmunkák egyik legfontosabb és legnagyobb odafigyelést igénylő munkafolyamata. Gépeink alkalmasak a legszűkebb helyeken való alap ásásra is.

Árokásás

A legszűkebb helyeken is precízen ki tudjuk szedni a közműárkoknak az útját. Gépeink tökélletesek bármilyen ároknak a kiásására!

Ág darálás

Vállaljuk faágak, gallyak, nyesedékek ágdarálás, ágaprítás munkálatait.Ingyenes fa hulladék lerakás Piliscsabai telephelyünkön. Vagy megbeszélés alapján elszálìtás.

Konténeres sitt szállítás/ Zöldhulladék szállítás

Ha építési törmelékről, sitt vagy zöldhulladékról van szó hívjon minket. Másnap már el is szállítjuk

Amennyiben kérdése van, ne habozzon, tegye fel bátran weblapunkon vagy elérhetőségeink valamelyikén keresztül. Szakértő kollégáink hamarosan megválaszolják azt.